2015. december 25., péntek

Karácsonyi OFF~

Üdv, drágaságaim! ^^
Egy karácsonyi OFF bejegyzéssel készültem, vagyis most éppen semmilyen fejezettel, díjjal jöttem, hanem egy nagy bummal. Igen, így tudom jellemezni a most következő néhány bekezdést. Lesznek itt köszönetek, izék, és persze minden részhez egy kép, mert jót érzünk, ezért miért ne? Tehát katt a továbbra, nincs mit megbánni! ;)



Először is Mindenkinek Nagyonnagyon Boldog Karácsonyt Kívánnék, így december 25.-én, de hát most is karácsony lenne, nem? És, szerencsére Defo barátunk (Dfox999, a Tumblr-művész, aki káprázatos rajzokkal lep meg minket minden nap körülbelül) nem hagyott cserben, és alkotott nekünk egy karácsonyi Vincentet. Na most nincs kedvem cenzúrázni, ráadásul meg is értem, miért pont ilyen formában kapjuk a jókívánságokat, szóval, indzsoj.

Most, hogy ezen túl vagyunk, rátérhetünk az izékre, amik nálam a kommenteket, véleményeket jelenti. Ádám barátom már kérdezgette, hogy lesz-e ilyen részleg a blogon, és úgy éreztem, ez az alkalom tökéletes lenne erre. Tehát, válogattam a szívemhez legközelebb álló véleményekből, here it is:
 Astrid Halász írta: Ó anyám, végre egy FNAF fanfiction! És ráadásul ez nagyon jó! Megváltozik a véleményem Purple Guyról :)
Folytasd, Vicky T. folytasd!
Amikor megláttam, hogy a "szívedhez legközelebb álló kommentek" közt ott van az enyém is, alig kaptam levegőt! Ez nekem (ha hiszed, ha nem) 6almás megtisztelés! Egy bloggerina, aki ilyen gyorsan ilyem híres lett, és... remélem érted :)
2016-ban is legyél ilyen sikeres, Viki, szívből kívánom!
Liza Springs írta: Úristen de jó!!! *-----* Alig várom, hogy hozd a folytatást, de siess vele! :)
 RockH♥ írta: Drága Vicky T.! Te úristen milyen jó történet :3 megöllek ha nem folytatod :D
 Chestia H. Stilson írta: Szóval a prológus nagyon tetszett! Ha lehetne fanfictiont könyvbe kiadni, én lennék az első, aki megvenné! Most is tűkön ülök, hogy mikor lesz a folytatááás! Ahogy fogalmazol, az egyszerűen zseniális! Ú, imádom! Hasonló bloggal még életemben nem találkoztam!
Zazu02 írta: Nagyon jó vagy! Tudsz valamit, hisz az ember már alig várja a következőt! :))))) :* Szeriii
Pintér Ádám írta: Ide nem is komment jár, hanem topKomment! :D Egy top fejezet alá, viccelsz? :D Nagyon ügyes vaagy. :) Remélem, hogy rengeteg mindent ki tudsz majd hozni ebből a történetbőől, és lesz még egy sikeres blogod. :) Szinte hihetetlen, hogy milyen szókinccsel tudsz írni. :) Tökéletesen átadja a hangulatot, a fejezet. :) Hatalmas gartulaaa! :) 
Mineral írta: Úristenemmmmm *....* *fangörcs* Imádom ezt a játékot, az egyik legjobb játék a világon! Bár a blogodat a kis rajzocskának hála találtam meg :3 De ahhhw!! Folytasd, nagyon várom a köviiit! :)
Mimi~ írta: wow, wow, wow *-* nagyon király, várom a folytatást... és a lezárás valami zseniális ;) 
Egyszóval, majd' az összes visszajelzést kimásoltam, de nekem hatalmas öröm, hogy ennyire szeretitek ezt a történetet, ha tudnátok, mennyi pozitív energiát sugároztok ezzel nekem... Lényegalényeg, egy hatalmas köszönömmel tartozom mindenkinek, akik végigkísérték eddig a történetemet! Eddig semelyik blogom nem ért el ekkora sikert két hónap alatt! Már többen, mint 2500-an benéztetek, és rengetegen kommenteltetek, tényleg, ti vagytok az ászok. Kaptok egy muffint Vincenttől.

 Ha már szóba jöttek a megtekintések, nézzük meg, mit hányan néztetek meg.
FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ KÉPSOROK RENGETEG ÉRDEKTELENSÉGET HORDOZNAK MAGUKBAN! A TÚLZOTT IZGALOM MIATT FENNÁLL AZ EPILEPSZIÁS ROHAM VESZÉLYE!

Igen, íme! A prológusra 200-an kattintottatok, az első fejezet pedig 209 klikket érdemelt. Ajha, nem vagytok semmik!
Bár a pálmát még mindig a LWTT egyik fejezete viszi (közel 450 klikkel) de ez is szép tel... várjunk egy kicsit, az ott 1560 +1 az egri
kiruccanásos posztomon?! Atyavilág. Az önpromózó mindenemet, hogy ezt meg kell osztanom veletek. Hjaj, javíthatatlan vagy, Vic.

Boldog Karácsonyt,

3 megjegyzés:

  1. Neked is boldog kariiit!
    Amikor megláttam, hogy a "szívedhez legközelebb álló kommentek" közt ott van az enyém is, alig kaptam levegőt! Ez nekem (ha hiszed, ha nem) 6almás megtisztelés! Egy bloggerina, aki ilyen gyorsan ilyem híres lett, és... remélem érted :)
    Kaptam muffint! Köszke Vincent! (Szereten Cupcake-et(De Toy Chica a kedvencem, bár a kettő közt nincs nagy különbség, ahogy így belegondolok))
    2016-ban is legyél ilyen sikeres, Viki, szívből kívánom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Astrid!
      Szavakkal nem tudom kifejezni azt, amit a kommenteddel okoztál. Őszintén, hatszor olvastam újra a könnyeket okozó soraidat, igen, kicsit el is sírtam magamat, annyira meghatottál. Első körben köszönöm, neked is boldog karácsonyt ismét! :) Hát igen, nagyon belopta magát a szívembe a kommented, viszont ezzel ténylegesen elvittél mindent. Belegondolnom is nehéz, hogy valakinek megtiszteltetés, ha helyet kap a blogomon, pedig te még meg is érdemled! ;) A híreset nem mondanám, de nagyon köszönöm! :3
      Vincent üzeni neked, hogy igazán nincs mit ;)
      Na, és ott van az utolsó mondatod. Nos, itt volt az a pont, amikor azt kívántam, bárcsak itt lennél élőben, és megölelhetnélek, ugyanis hatalmas örömet okoztál nekem! Nagyon igyekszem összehozni minél jobb fejezeteket, és remélhetőleg lesz még valaki, aki olvasgatja az irományaimat. Viszont rólad se feledkezzünk meg! Te is egy feltörekvő tehetség vagy, tényleg, nézegettem a blogjaidat, és azt kell mondjam, tudsz valamit ;) Gyönyörűen használod a szavakat, és ha egy pici löketet kapsz, érzem, hogy ki tudsz hozni mindenből egy csodát, garantálom!
      Nagyon-nagyon sok sikert és kitartást kívánok neked, és maradj ilyen jólelkű mindig! :3
      Xx~ Vicky

      Törlés
    2. Na, egy ilyen lökettel elszállok a holdig! Nem hittem volna, hogy ilyen boldog lettél attól pár sortól, bár én mindig a tényeket írom ;)
      Örülök hogy tetszenek a blogjaim :D
      Na, azt hogy jólelkű vagyok, te mondod először :)

      Törlés